Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

Relația dintre Fiuzena Socialis și client este stabilită prin intermediul acestor Termeni și Condiții care guvernează activitățile de pe www.fiuzena.ro și toate serviciile Fiuzena.

Îți mulțumim pentru accesarea website-ului Fiuzena.

Termenii și Condițiile de mai jos controlează utilizarea site-ului www.fiuzena.ro și a conținutului, serviciilor și produselor disponibile prin intermediul site-ului.

Acești Termeni și Condiții sunt în vigoare începând cu 1 decembrie 2015.


UTILIZATORI FIUZENA 

Utilizatorii Fiuzena trebuie să fie persoane fizice, reale, cu vârsta peste 18 ani. Nu poți crea un cont pentru o altă persoană fizică. 


DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ 

Fiuzena deține serviciul și tot conținutul Fiuzena.ro. Pentru a-l folosi, îți acordăm anumite drepturi asupra conținutului, dar acestea poate fi utilizate numai în modul permis expres de către noi. 

a.         Fiuzena își rezervă dreptul de proprietate asupra tuturor drepturilor de proprietate de orice fel legate de Site și Serviciu, inclusiv copyright, trademark-uri și drepturi proprietare. Acești Termenii și Condiții nu îți transferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra Fiuzena sau a unei părți terțe, iar orice drept, titlu și interes în acest fel de proprietăți ne este rezervat în totalitate. Ne rezervăm toate drepturile care nu sunt acordate expres conform acestui document.

b.         Fiuzena şi alte Mărci care apar, sunt afișate sau sunt utilizate pe site sau ca parte a serviciului sunt Mărci Înregistrate care nu pot fi copiate, descărcate, reproduse, utilizate, modificate sau distribuite în orice mod fără permisiunea scrisă a Fiuzena, în afara cazului în care far parte dintr-o copie autorizată a conținutului.

c.         Fiuzena îți oferă dreptul limitat, non-exclusiv, non-transferabil de a afișa și vizualiza Conținutul în scopuri personale, non-comerciale.

 

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Fiuzena nu este răspunzătoare de daunele sau pierderile apărute în urma utilizării serviciului sau în urma acestui document. 

În măsura permisă de lege, Fiuzena nu este responsabilă de orice pierderi de profit sau date, sau daune incidentale, indirecte, speciale sau exemplare rezultate în urma: (i) utilizării sau inabilității de a utiliza Serviciul Online; (ii) Serviciului Online sau a software-ului și sistemelor care guvernează Serviciul Online; (iii) oricăror alte interacțiuni cu Fiuzena bazate pe garanție, contract sau alte documente legale.

Nu vom fi responsabili pentru orice eșec sau întârziere în afara ariei noastre de control. 


MODIFICĂRI ALE ACESTEI POLITICI 

Fiuzena își rezervă dreptul de a modifica, adapta sau schimba Termenii și Condițiile, Regulile de Depozitare și Politica de Confidențialitate în orice moment. Schimbările vor intra în vigoare odată ce noile reguli și termeni vor fi publicați pe site-ul Fiuzena.ro. Este de datoria utilizatorului de a verifica regulat aceste reguli și termeni pentru a fi la curent cu varianta lor cea mai recentă.